viernes, 4 de junio de 2010

CATALAN

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS DE TIR DE JOSEP MARIA MARGALL
Almería (2 torns), Badalona (4 torns) y Amsterdam (1) son les seus de la present edició del Campus de Tir
Els Campus – amb ensenyances específiques- són cada vegada més habituals i necessaris en el món del bàsquet. Josep M. Margall organitza i dirigeix des de 1993 l’únic campus europeu dedicat exclusivament al tir. A més de la seva feina actual com a tecnificador del DKV Joventut, Josep M. Margall ha treballat la tècnica de tir amb jugadors que avui juguen a l’NBA, l’ACB i altres lligues europees.

Al bàsquet, el fonament més valorat és el tir. Qualsevol jugada ofensiva és culminada amb èxit si la pilota entra a la cistella, però rere aquesta simple acció hi ha moltes hores de dedicació i feina. L’objectiu del Campus és treballar i millorar totes les possibilitats de tir. A més de la tècnica necessària (parades, sortides, etc.) per a la seva correcta execució.

PRÀCTICA I ANALISI INDIVIDUALITZADES
Els llançaments són analitzats i perfeccionats amb cadascun dels jugadors mitjançant un treball de supervisió constant i explicant tots els secrets del tir.

Durant el Campus es combinen la feina a la pista amb l’anàlisi en vídeo. El primer dia, cada jugador realitza una sessió de tir que és filmada per observar els punts a millorar; posteriorment, es comenten de manera individual aquests aspectes. Durant la setmana es va treballant en la millora dels detalls.

El penúltim dia, es repeteixen les gravacions i s’observa l’evolució. A la darrera sessió s’entrega un vídeo personalitzat a cada jugador. Uns dies després se li envia un informe.

DURACIÓ I CALENDARI
La durada del Campus és de dilluns fins el migdia del dissabte amb sessions de dues hores al matí i a la tarda (22 hores setmanals).

Del 21 al 26 de juny a Almeria.
Del 28 de juny al 3 de juliol a Almeria.
Del 5 al 10 de juliol a Badalona.
Del 19 al 24 de juliol a Badalona.
Del 26 al 31 de juliol a Badalona.
Del 2 al 7 d’agost a Badalona.
Del 16 al 21 d’agost a Amsterdam.

Es durà a terme a Almeria, el Pavelló Municipal Olímpic de Badalona i a Amsterdam.

PREU: 420 € una setmana
720 € dues setmanes

PARTICIPANTS
Un màxim de 12 jugadors per setmana.

Per a més informació: Josep M. Margall
670 83 72 54
93 555 63 93
campustir@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario